Ved fint vær rir vi ute, ved dårlig vær benytter vi i hovedsak det røde ridehuset, men blir det for kaldt trekker vi inn i det hvite. Onsdager må vi uansett ri i det røde ridehuset da det hvite er opptatt, så for dere som rir på onsdager, kle godt på dere!

Til ridetimen skal man være påkledt med følgende:

 1. Godkjent hjelm (kan lånes hos oss)
 2. Sikkerhetsvest for de under 18 år (kan lånes hos oss)
 3. Stram, tettsittende bukse
 4. Ridesko eller støvler som går opp på ankelen og har hel, støvler med markant hel går fint.
 5. Godt humør
 • Oppmøte til ridetimen er min 15 minutter før timen starter. Kommer du for sent uten å ha gitt beskjed får du desverre ikke ri på timen.
 • Oversikt over hvilken hest du skal ri, finnes på oppslagstavlen i skolestallen.
 • Dersom hesten du skal ri ikke har gått timen før, hjelper du til med å sale den opp. De som har stallvakt kan hjelpe til. De som går på øvet kurs og høyere skal kunne sale opp selv.
 • Vennligst heng alt utstyr pent på plass etter bruk.
 • Dersom man blir syk og ikke kan komme på ridetimen, send en sms og si i fra så kan man ta igjen timen en annen dag. (drop in) Gjelder kun ved sykdom
 • Andre ting som er viktig og tenke på når vi er i stallen er at vi er rolige og bruker innestemme. Man må gjerne gi godbiter til hestene etter timen, men dette skal KUN legges i matkrybben til hestene. Ingen løping/skriking på stallområdet! Hestene kan bli redde.
 • Vi ønsker at alle skal trives hos oss, så gi oss tilbakemeldinger dersom du syntes det er ting som bør endres på som for eksempel; valg av hest, påsaling, oppmøte, hvordan hestene oppfører seg osv.
 • Rideskolens kontaktperson er Line Brusletto. Hun treffes på tlf. 930 55 266 eller på epost line@hrrk.no. Har du/dere spørsmål i forbindelse med rideskolen er det bare å ringe eller sende en epost

NB!

*Kun ved sykdom, kan man ta igjen timer på andre kurs dersom det er ledig plass. Timene må være tatt igjen i løpet av kursperioden.

*Påmelding er bindende.

*Det er ikke ordinære ridekurs på helligdager

*Det gis 10 % rabatt på kurs nr. 2 hvis man går flere kurs

*Det gis 10 % rabatt til familiemedlem nr. 2, 3, 4 osv hvis flere i familien rir