Heidi Karine Pedersen- instruktør alle dager på forskjellige nivåer

Heidi har jobbet som instruktør i rideskolen siden 2016.

Hun har selv to jenter som begge konkurrerer i sprangridning.

Heidi er alltid imøtekommende og blid og er veldig godt likt av både barn og voksne.

Hvorfor er det fint å gå i rideskole?
Det er fint å gå i rideskole fordi man får ridd mange forskjellige hester. Man blir også kjent med mange som har samme interesse som seg selv, også lærer man masse forskjellige om det å ri og drive med hest. Det er en super fin måte å få lære litt og litt før man kanskje går til det steget å kjøpe egen hest.
Hva er bra med vår rideskole?
I vår rideskole er vi opptatt av god hestevelferd og sikkerhet. Så jeg er veldig glad for at hestene har store fine bokser med vindu. De har godt med utetid i flokk. De får godt med mat og det blie jevnlig fulgt opp av veterinær og hovslager. Også synes jeg vi har et variert tilbud av timer til elevene våre.
De tre beste tingene ved å drive med hest?
Det beste med hest er den unike kontakten man får til hver og enkelt av de. De er like ulike som oss mennesker og de er så utrolig rause og tilgivende. Vi er heldige som får lov å drive med disse fantastiske dyrene på denne måten, både som hobby, terapi og sport.
Favorittgren? Sprang eller dressur?
Jeg holder nok en knapp på sprangen. For å kunne bli en god sprangrytter må man også ha interesse for dressur arbeid, så man får litt av begge deler i sprang. Også er det litt mer actionfylt.
Favoritt hest/ponni i rideskolen og hvorfor?
Her får jeg trøbbel, klarer ikke velge. Liker alle godt på sin måte De er så ulike både på godt og vondt.